top of page
Business.jpg

Coachaanbod voor organisaties

TNO doet jaarlijks onderzoek naar werkstress en uit de factsheet 'Werkstress 2022' van TNO blijkt dat 40% van de werkgevers aangeeft dat werkdruk tot één van de belangrijkste risico’s binnen het bedrijf hoort. Om dit aan te pakken zetten werkgevers vooral in op het verhogen van de autonomie, instellen van een aanspreekpunt en het aanpassen van het werk. Een coachtraject kan hierbij een positieve invloed hebben. De factsheet geeft ook zicht op de verzuimkosten per werknemer door werkstress en deze kosten zijn significant te benoemen.

Werkstress kan ontstaan door uiteenlopende interne en externe factoren. Dit verschilt per individu. Naast werkstress kunnen er ook andere oorzaken zijn waardoor een werknemer vastloopt. Mogelijk wil iemand juist nieuwe loopbaanmogelijkheden binnen het bedrijf verkennen of is er groei mogelijk in de communicatievaardigheden. Coaching helpt om de eerste stappen in de juiste richting te zetten en de werknemer verder te begeleiden in het proces.  

 

Innersfere Coaching biedt verschillende coachpakketten aan waarbij gebruik wordt gemaakt van een netwerk aan coaches met achtergronden in de:

  • corporate sector

  • rechtshandhaving/veiligheidssector

  • medische sector &

  • creatieve sector. 

Er zijn vier coachpakketten beschikbaar. Aan de hand van de coachvraag kan de coach een inschatting maken van het benodigde aantal uren. 

1. Basis: 4 coachuren

2. Basis plus: 6 coachuren

3. Standaard: 9 coachuren

4. Intensief: 12 coachuren

Neem voor meer informatie en een vrijblijvende offerte contact op via info@innersfere.nl.

bottom of page