top of page
Perfecte plaatje.jpg

Lifetraject | Coaching voor levensvragen

 

Ben je op zoek naar een gezonde werk-privébalans en meer energie?  Wil je ontdekken wat zingeving voor jou betekent?  Wil je oplossingsgericht aan de slag met je perfectionisme  • Wil je inzicht in je kwaliteiten en drijfveren en je persoonlijke missie ontdekken? • Wil je grenzen gaan stellen en conflicten aan durven gaan? • Heb je een leuke baan en een goed sociaal netwerk maar ervaar je een gevoel van gemis? • Wil je meer  zelfvertrouwen? 

 

Herken je jezelf in één of meerdere van bovenstaande vragen en wil je hier oplossingsgericht mee aan de slag? Met een lifetraject werk je doelgericht aan je coachvraag. In vier of acht sessies van een uur sta jij centraal en begeleid ik je op een professionele, betrokken en motiverende wijze in je coachtraject. De sessies vinden plaats in een setting waar veiligheid, vertrouwen en verbinding centraal staan. 

Coachdoel & coachtools

We starten met een verkenning van je coachvraag en formuleren je coachdoel. Op basis hiervan stel ik een traject op maat samen dat bestaat uit gerichte gesprekken, bij jou passende persoonlijkheidstests en oplossingsgerichte methodieken. Bij coachtools kun je denken aan biografisch werken, inzicht in je kernkwaliteiten en valkuilen, transactionele analyse, RET methode, de creatiespiraal, voice dialogue en geweldloze communicatie.

Opdrachten & evaluaties

Naast de tests die je tijdens de sessies maakt, geef ik speciaal voor jou geselecteerde opdrachten mee als huiswerk die je ondersteunen bij het bereiken van je coachdoel. Deze opdrachten stimuleren en inspireren je om inzicht te krijgen in je gedrag en stappen te gaan zetten. Ik geef je ook tussendoor tips en stuur voor jouw vraagstuk relevante artikelen door via WhatsApp of sms. Na iedere sessie maak je een reflectieverslag om ook zelf goed zicht te houden op je ontwikkelproces. Halverwege het traject vindt een tussenevaluatie plaats. Is je coachdoel nog hetzelfde of wil je het doel mogelijk aanpassen? Na afronding van het traject vieren we het resultaat en volgt de eindevaluatie. 

Tweemaandelijks of viermaandelijks traject 

Je kunt kiezen uit een tweemaandelijks (vier sessies van één uur) of een viermaandelijks (acht sessies van één uur) traject. De sessies vinden doorgaans tweewekelijks plaats. Vind je het leuk om tijdens het traject een keer de natuur in te gaan? Leuk! Dan integreren we een wandelcoachsessie in het traject. 

  • LinkedIn - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page