Ervaringen 

"Vivianne heeft een erg prettige manier van coachen. Met krachtige, verhelderende opdrachten heeft ze mij inzicht gegeven in mijn houding, gedrag, en persoonlijke waarden. Tegelijkertijd is Vivianne in staat geweest om met precies de juiste woorden en scherpe analyses verhelderende feedback te geven. In de wirwar van gebeurtenissen in mijn leven, wist ze me snel tot de rode draad te brengen. Ik heb haar in ons traject als erg warm, vol vertrouwen, en zeer betrokken ervaren. Wat een fijn persoon! Ik heb door onze samenwerking grote stappen gemaakt, met name op het gebied van persoonlijke groei. Hierdoor ben ik dichter bij mezelf gekomen, en voel ik me nu gesterkt om mijn pad verder te bewandelen."

Mirjam, Lifetraject

 

"Via het platform Coachfinder ben ik bij Vivianne uitgekomen. Ik zat destijds in een periode waarin ik mijn werk mee naar huis nam. Daarbij zat ik te denken aan een carrièreswitch en was het een grote chaos in mijn hoofd. De latte date was al een groot succes, omdat ik de deur uitging met een heldere coachvraag. Iedere sessie heb ik weer nieuwe inzichten gekregen en ben ik dichter bij mijn doel gekomen. Vivianne is de coach die ik iedereen zou aanraden. Zij is altijd goed voorbereid en heeft diverse oefeningen/opdrachten die ervoor zorgen dat iedere sessie productief is." 

Xianna, Loopbaantraject

 

"Bedankt Vivianne! In een paar bijzondere gesprekken heb ik samen met jou richting kunnen geven aan mijn ambities voor de komende jaren. Heel verhelderend. Door je rustige, warme uitstraling was ik snel op mijn gemak en kwamen we spoedig tot de kern. Echt een cadeautje aan mezelf."

Linde, losse sessies

 

"Al vanaf de eerste ontmoeting met Vivianne had ik een gevoel van rust, vertrouwen en openheid. Zonder moeite gooide ik mijn verhaal op tafel, ze luisterde naar elk woord wat ik zei. De oefeningen die zij per sessie voor mij had uitgekozen sloten goed aan bij mijn verhaal. Haar oefeningen konden (positief) confronterend zijn, maar hebben mij ook hele goede 'tools' gegeven die ik tot op heden in mijn dagelijks leven gebruik. Vivianne is professioneel, vertrouwd en ontzettend goed in wat ze doet. Ik ben heel dankbaar voor de sessies en raad haar zeker aan als zowel loopbaan- als life coach."

Vanessa, gecombineerd Life- en loopbaantraject

"Tien geestelijke kilo’s lichter voel ik me na de coaching bij Vivianne. Opgezadeld met flink wat bagage en redelijk uitgeblust, startte ik enigszins sceptisch de sessies. Dankzij haar doortastendheid, flexibiliteit en empathie werd het een erg zinvol traject waardoor ik weer vol goede moed naar mijn (werk)toekomst kijk. Ze is tot in de puntjes voorbereid en het is knap hoe zij elke sessie zo weet aan te passen dat het direct voldoet aan de vragen en benodigdheden van dat moment. Met hernieuwde energie en lef durf ik plannen te maken en dingen aan te pakken. Dat had ik een jaar geleden niet gedacht!"

Britt, Loopbaantraject

"Vivianne maakt op een natuurlijke manier contact waardoor de coachsessies fijn verlopen. Hierdoor voel ik mij op mijn gemak, ze past haar manier van coaching aan op hoe je bent. Tijdens de sessies geeft Vivianne handvatten door gerichte en relevante vragen te stellen. Dit werkt erg prettig en hiervoor wordt ook de tijd genomen. Een coach om aan te raden!"

Rianne, Lifetraject

"Sinds het eerste gesprek heb ik bij Vivianne een vertrouwd gevoel waardoor ik open durf te zijn over mijn onzekerheden. Zij herkent snel patronen en weet daardoor vage vraagstukken concreet te maken. Zij heeft mij goed geholpen met mijn loopbaan vraagstuk."

Friederike, Loopbaantraject  

"Ik heb een losse sessie bij Vivianne gehad op het gebied van lifecoaching. Ik was benieuwd of een enkele sessie voldoende zou zijn om verder te komen met mijn vraag. Blij verrast met haar input en de tools die ze gaf heb ik inmiddels succesvol de volgende stappen gezet. Ik heb Vivianne als professioneel maar toegankelijk ervaren en bij vragen of problemen staat haar deur open."

Tim, Losse sessie

Deze pagina wordt steeds aangevuld.

  • LinkedIn - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle