_MG_9940.jpg

Analytisch, empathisch, oplossingsgericht en gedreven. Deze kwaliteiten zet ik in om jou uit te dagen om jouw doel te bereiken. Ik coach op een prikkelende, positieve en soms confronterende wijze vanuit een gelijkwaardige basis.

Van criminoloog naar coach

Oorspronkelijk ben ik criminoloog (Vrije Universiteit) en jarenlang werkzaam geweest voor het ministerie van Defensie. Als criminologisch onderzoeker had ik een uitdagende baan waarin het analyseren, het leggen van verbanden en het trekken van de juiste conclusies centraal stond. Vanwege mijn sterke intrinsieke motivatie mensen te stimuleren om op persoonlijk- en zakelijk gebied te groeien, maakte ik de keuze om te stoppen met mijn fulltime baan als criminoloog en startte ik een coachbureau. Als reservist ben ik op projectbasis overigens nog werkzaam voor het ministerie van Defensie.

Bij Balansgroep volgde ik de Register Opleiding Professioneel Coach.Deze geaccrediteerde* opleiding zorgt voor de competenties én praktijkervaring die mij, in combinatie met mijn werkervaring, in staat stellen om jou op professionele wijze te begeleiden en je coachdoel te bereiken. Mijn ervaring met het werken op strategisch niveau in een politiek-bestuurlijke omgeving, zet ik graag in tijdens coachtrajecten. Door mijn werk voor het ministerie van Defensie en de vele samenwerkingen met het openbaar ministerie en de Landelijke Eenheid heb ik persoonlijk de (werk)cultuur binnen deze organisaties meegemaakt. 

Innersfere Coaching

In 2018 ben ik op mijn achtendertigste Innersfere Coaching gestart. 'Inner' staat voor hetgeen zich binnenin je afspeelt, 'sfere' voor de situatie die leidt tot jouw coachvraag en 'coaching' voor professionele begeleiding op maat bij jouw ontwikkeling. Ik heb Innersfere Coaching vormgegeven volgens pijlers die ook in mijn persoonlijke leven belangrijk zijn: transparantie, authenticiteit en eenvoud. Authenticiteit zie ik als het leiden van je leven volgens jouw eigen kernwaarden en drijfveren en niet als een toverwoord. 

Schermafbeelding 2019-12-12 om 19_edited

Twintigers en dertigers

Ik richt mij op millennials omdat ik het als coach enorm uitdagend vind om de vraagstukken die bij deze groep horen te doorgronden. Een levensfase waarin de integratie van de concepten zingeving, authenticiteit en werk-privébalans centraal staat. Mijn kracht en motivatie als coach liggen juist bij die vraagstukken rondom twintigerstwijfels en dertigersdilemma's (lees vooral ook dit boek van Nienke Wijnants!). 

Brené Brown

"When we own the story,

we can create

a brave new ending"

Werkfit-trajecten

Via Innerflow Coaching bied ik ook UWV Werkfit-trajecten aan. Op de site van Innerflow Coaching vind je alle informatie over het volgen van een Werkfis-traject bij mij of bij één van de andere coaches. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vooral even vrijblijvend contact op via deze link.

Praktisch

Ik werk op locaties van het Coachhuis in Amsterdam, Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel en Diemen. Innersfere Coaching staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, KvK-nummer 71751394 en is aangesloten bij de Nederlandse Organisatie voor Beroepscoaches (NOBCO). Innersfere Coaching maakt onderdeel uit van Coachfinder, een initiatief van Psychologie Magazine, om personen met een coachvraag te matchen aan een gecertificeerde coach.

Vivianne Snippe

*registeropleiding gevolgd bij Balansgroep, post-hbo, NOBCO, / EQA & KTNO geaccrediteerd​

nobco-logo-voor-website.jpg
emcc-logo-voor-website.jpg
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle