top of page
_MG_9940.jpg

Analytisch, empathisch, oplossingsgericht en intuïtief. Deze kwaliteiten zet ik in om jou uit te dagen om jouw doel te bereiken. Ik coach op een prikkelende en positieve wijze vanuit een gelijkwaardige basis.

Coach & criminoloog

Oorspronkelijk ben ik criminoloog (Vrije Universiteit) en jarenlang werkzaam geweest voor het ministerie van Defensie. Als criminologisch onderzoeker had ik een uitdagende baan waarin het analyseren, het leggen van verbanden en het trekken van de juiste conclusies centraal stond. Vanwege mijn sterke intrinsieke motivatie mensen te stimuleren om op persoonlijk- en zakelijk gebied te groeien, maakte ik de keuze om te stoppen met mijn fulltime baan en startte ik een coachbureau. Als reservist ben ik op projectbasis nog werkzaam voor het ministerie van Defensie.

Bij Balansgroep volgde ik de Register Opleiding Professioneel Coach.Deze geaccrediteerde* opleiding zorgt voor de competenties én praktijkervaring die mij, in combinatie met mijn werkervaring, in staat stellen om jou op professionele wijze te begeleiden en je coachdoel te bereiken. Mijn ervaring met het werken op strategisch niveau in een politiek-bestuurlijke omgeving en kennis van bijbehorende organisatieculturen, zet ik graag in tijdens coachtrajecten met cliënten die werkzaam zijn in deze wereld.

Innersfere Coaching

In 2018 ben ik Innersfere Coaching gestart. 'Inner' staat voor hetgeen zich binnenin je afspeelt, 'sfere' voor de situatie die leidt tot jouw coachvraag en 'coaching' voor professionele begeleiding op maat bij jouw ontwikkeling. Ik heb Innersfere Coaching vormgegeven volgens pijlers die ook in mijn persoonlijke leven belangrijk zijn: transparantie, authenticiteit en eenvoud. Authenticiteit zie ik als het leiden van je leven volgens jouw eigen kernwaarden en drijfveren en niet als een toverwoord. 

actie.jpg

Praktisch

Ik werk op locaties van het Coachhuis in Amsterdam en Ouderkerk aan de Amstel. Innersfere Coaching staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, KvK-nummer 71751394 en is aangesloten bij de Nederlandse Organisatie voor Beroepscoaches (NOBCO). Innersfere Coaching maakt onderdeel uit van Coachfinder, een initiatief om personen met een coachvraag te matchen aan een gecertificeerde coach.

Vivianne Snippe

*registeropleiding gevolgd bij Balansgroep, post-hbo, NOBCO, / EQA & KTNO geaccrediteerd​

nobco-logo-voor-website.jpg
emcc-logo-voor-website.jpg
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page