top of page
Inner Compass.jpg

 

Inner Compass sessie

Een sparsessie van 120 minuten waarbij jouw vraagstuk centraal staat. Voorafgaand aan de sessie maak je de Balans Kleurentest, een instrument waardoor je inzicht krijgt in de waarden en drijfveren die belangrijk voor je zijn. Een goed overzicht van je waarden helpt je bij het bepalen van keuzes en doelen. Je krijgt zicht op hoe je handelt, je sterke en zwakke punten en je werkstijl/communicatiestijl. Tijdens de sessie zal ik een passende coachmethodiek inzetten die je praktische handvatten geeft ten aanzien van je vraag. Ook krijg je een opdracht mee voor na de sessie om je proces voort te zetten. 

zingeving.jpg

Een Inner Compass sessie is geschikt voor een afgebakende vraag en heeft een oplossingsgerichte insteek. Dit houdt in dat er tijdens de sessie zeker aandacht is voor een korte analyse van het vraagstuk maar dat ook met name naar de toekomst wordt gekeken en naar tools om concrete stappen te zetten. 

Tip: geef een vriend/familielid/collega een Inner Compass sessie cadeau. Een inspirerend cadeau met een positieve oplossingsgerichte insteek waarbij het antwoord op het vraagstuk al besloten ligt in de persoon zelf. De sessie triggert dit innerlijk kompas weer even en leidt tot concrete stappen!

Compass sessie cadeau. Een inspirerend cadeau met een positieve oplossingsgerichte insteek waarbij het antwoord op het vraagstuk al besloten ligt in de persoon zelf. De sessie triggert dit innerlijk kompas weer even en leidt tot concrete stappen!

  • LinkedIn - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page