top of page
ontwikkeladvies.jpg

Ontwikkeladviestraject | Vanaf 1 december!

Vanaf 1 december kun je bij Innersfere Coaching weer tijdelijk een kosteloos ontwikkeladviestraject volgen! Het loopbaantraject wordt gesubsidieerd door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en is beschikbaar voor iedereen vanaf achttien jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd. Voor werkenden, werkzoekenden, zzp'ers of werknemers in loondienst. Het is een tijdelijke regeling met een beperkt aantal plaatsen. Wees er dus snel bij als je gebruik wilt maken de regeling. Na een succesvolle aanmelding bij het ministerie (dit regel ik) ben je verzekerd van een persoonlijk ontwikkeladviestraject. 

 

Het is een mooie kans om in een roerige periode je aandacht te richten op je persoonlijke ontwikkeling, je loopbaan en een mogelijke carrièreverandering op termijn. Het traject verloopt via mij en niet via een mogelijke werkgever dus je kunt het in volledige privacy volgen. Het papierwerk wordt door Innersfere Coaching geregeld en de factuur dien ik direct bij het ministerie in: je hoeft dus niets voor te schieten.

 

Inhoud van het traject 

De focus van het traject ligt op je loopbaan en het traject is opgebouwd uit: 

  • een arbeidsmarktscan;

  • een kwaliteiten- en drijfverentest;

  • vier 1-op-1 coachsessies: online of in real life en

  • een ontwikkelplan

Tijdens de sessies besteden we aandacht aan je huidige situatie, kijken we naar je loopbaan in relatie tot de toekomst en stellen we een ontwikkelplan op. Een plan waarin je naast je carrière ook werkt aan onderwerpen die op een breder persoonsniveau bij je spelen. Denk bijvoorbeeld aan het stellen van grenzen, je energieniveau en een gezonde werk-privébalans. De coachsessies vinden face-to-face en/of online plaats.  

 

Als coach werk ik volgens de ethische richtlijnen van de NOBCO en heb ik een geheimhoudingsplicht.

Heb je vragen over het traject of wil je het ontwikkeltraject graag volgen? Laat het vooral even weten en neem vrijblijvend contact met mij op! Telefonische kennismakingsafspraken plan ik zo snel mogelijk in.

  • LinkedIn - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page