Food for thought workshops 

Heb jij zin in een energieke en doelgerichte één op één themasessie waardoor je geïnspireerd en met een realistisch stappenplan aan de slag gaat met je vraagstuk? Ik bied themasessies aan op de volgende gebieden: 'drijfveren en talenten', 'werk-privébalans' en 'zingeving'. De pijlers zijn gebaseerd op veelvoorkomende vraagstukken van twintigers en dertigers uit mijn coachpraktijk. Het zijn onderwerpen die, vaak ook in combinatie, aan de basis liggen van verdiepende coachtrajecten.

Doel 

De themasessie geeft een eerste verdieping waarmee je vervolgens meteen in de praktijk aan de slag gaat en de eerste stappen zet. Een inhoudelijk alternatief als een coachtraject in deze fase niet bij je behoefte aansluit maar je wel gemotiveerd bent om jezelf te blijven ontwikkelen en uit te dagen tot persoonlijke groei. Er is de mogelijkheid om na een themasessie een doorstart te maken naar een verkort coachtraject op maat, mocht je ontdekken dat de behoefte aan verdere verdieping en inzicht in je gedrag is ontstaan.

 

Inhoud 

Voorafgaand aan de sessie hebben wij 30 minuten contact via Skype of telefoon ter eerste kennismaking en verkenning van je doel. Vervolgens geef ik je opdrachten die passen bij jouw doel voor de themasessie en stuur ik je alvast artikels toe die interessant zijn om te lezen ter voorbereiding. De themasessie vindt plaats in mijn coachpraktijk in Ouderkerk aan de Amstel. Allereerst volgt de definitieve vaststelling van jouw doel voor de lunchsessie. Mogelijk heb je door de opdrachten nieuwe inzichten opgedaan waardoor je het doel wilt bijstellen. In het centrale deel volgt een brainstorm waarbij er aandacht is voor de verschillende facetten van je doel en zet ik coachmethodieken in zodat jij bij de kern kunt komen.

 

Coachmethodieken kun je zien als een actiegerichte manier om te verdiepen zonder dat het therapeutisch wordt. Het levert een dieper inzicht ten aanzien van je vraagstuk en je eigen gedrag op. Tijdens het laatste deel van de sessie ga je systematisch te werk om een realistisch stappenplan op te stellen. De opgedane inzichten worden concreet vertaald naar een plan van aanpak waarbij juist kleine stappen centraal staan omdat dit op langere termijn meer oplevert. Na de themasessie is er nog een follow-up contact moment.

Energieboost?

Tijdens de themasessie sta jij in totaal 150 minuten lang centraal! Hoe voelt dit vooruitzicht voor jou? Als je hier energieboost van krijgt, plan direct een afspraak in! Ik zorg voor wat lekkers tijdens de themasessie. Een themasessie voor een groep of op locatie is ook mogelijk, in overleg bepalen we de reiskosten. Wil je zelf een thema aandragen? Neem vooral contact met mij op, ik ga graag de uitdaging aan om een sterke sessie samen te stellen!

 

Kosten van een individuele themasessie (150 minuten): 195 euro ex. btw

Themasessie voor ondernemers

Wil je een eigen onderneming opzetten (mogelijk naast je studie of huidige baan), maar loop je vast en vind je het lastig om hier gestructureerd maar zonder verlies van creativiteit mee aan de slag te gaan? Of ben je al zelfstandig ondernemer en wil je van koers wijzigen, maar weet je niet waar je moet beginnen en stel je dit uit?

Inhoud

Tijdens deze één op één themasessie ligt de focus zowel op jou als persoon als op je onderneming. Naast aandacht voor je visie, missie, doelstelling, doelgroep en huisstijl wordt er ook aandacht besteed aan jouw drijfveren, kwaliteiten en blokkades. Al sparrend wordt ingegaan op blokkades en hoe je hier resultaatgericht mee aan de slag kunt gaan. Het is een themasessie op maat waarbij ik tijdens de sessie ook coachmethodieken inzet die op jouw vraagstuk en persoon van toepassing zijn. Na de themasessie heb je nieuwe energie gekregen én een concreet stappenplan hoe je verder zult gaan. 

Proces

Om de sessie op maat in te kunnen richten, wil ik je voorafgaand graag 30 minuten telefonisch of per Skype spreken om goed inzicht in je vraagstuk en doel te kunnen krijgen. Tevens vraag ik je om ter voorbereiding meerdere opdrachten en een online test gericht op drijfveren te makenTijdens de sessie kan hierdoor snel een verdieping plaatsvinden. Na de themasessie is er nog een follow-up contactmoment. De themasessie zelf duurt 120 minuten. 

Kosten van de themasessie: 195 euro ex. btw

  • LinkedIn - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle