2 0 2 0

Bepaal je verhaal

Workshop | 2020: Bepaal je verhaal

 

Nieuw! In januari 2020 bied ik de workshop '2020: Bepaal je verhaal' aan. Een inspirerende en praktische 1-op-1 workshop om 2020 vorm te geven vanuit jouw waarden, drijfveren en kwaliteiten. Lees hier meer over de workshop of geef je direct op

Zin in een inspirerende en praktische workshop om 2020 tastbaar vorm te geven op loopbaan- of lifegebied? Geef je dan nu op voor '2020: Bepaal je verhaal'. Tijdens deze 1-op-1 workshop maak je een concreet plan voor 2020 op basis van je waarden, drijfveren en talenten. Je krijgt inzicht in je valkuilen en concrete tips hoe je hier constructief mee om kunt gaan. 

 

De inzet van de Balans Kleurentest en meerdere coachopdrachten voorafgaand aan de workshop zorgen ervoor dat we tijdens de workshop snel kunnen verdiepen en je hoofddoel voor 2020 kunnen formuleren. De inzet van coachmethodieken gericht op het concretiseren van je doel en de formulering van haalbare (tussen) stappen leiden tot een concreet plan. Je gaat na 90 minuten met energie en een tastbaar plan de deur uit. De workshop is in december 2019 (vol) en januari 2020 te volgen.

 

Wil je direct een afspraak inplannen of heb je vragen over de workshop? Neem dan even contact met mij op. De workshop is ook een mooie tool voor organisaties om medewerkers te ondersteunen in hun loopbaanontwikkeling in 2020.